Servicii

Servicii de tocare

Societatea SC GTM EXPRES SRL deţine două tocătoare marca Eshlbock Biber de înaltă performanţă. Acestea toacă în medie 50 m3/h și pot prelucra lemn de orice dimensiuni, funcţionând complet şi eficient chiar şi cu materiale greu de manipulat. În funcție de necesitățile clientului se poate produce tocătură de diferite mărimi.

Ne putem deplasa în funcţie de dorinţa clientului și putem, de asemenea, să oferim și posibilități de transport a materialului tocat.

Referitor la preț, acesta depinde în mod direct de mărimea tocăturii, structura, precum și de umiditatea lemnului.

 

 

 

Servicii de transport

 

Societatea SC GTM EXPRES SRL oferă transport rutier de mărfuri atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, în funcție de necesitatea clientului.

Punem la dispoziția dumneavoastră un parc auto de 15 camioane, marca MAN și MERCEDES BENZ ce tractează semiremorci cu prelată și containere, marca JUNG, DOLL sau KOGEL.

Majoritatea camioanelor sunt dotate cu echipamente GPS ce ajută la urmărirea și monitorizarea în timp real a camioanelor și, evident, a mărfurilor transportate. De asemenea, autoutilitarele utilizate de către societatea noastră pentru transportul internațional au asigurare CMR ce suportă în cazul unei daune valori de până la de 500.000 euro.